Ei sunt zmeii, „jmjmecherii” (cu dublu „jm”), că doar ei sunt mari și tari că spală buda prin Europa sau „grijesc” de câte o babă, hămălesc prin construcții, sau cine mai știe câte și câte slujbe au.

Nici nu mai aducem aminte asupra faptului că tot cei mai mulți dintre aceștia sunt cei care, după câteva luni de Europa, uită să mai vorbească limba română, venind cu expresii de genul: „La noi în Spania este altfel...” și înjură România non stop.

Este cazul și a unui nesimțit de „străinez”, cu un Merțan dintr-ăla cât un autobuz, cel mai probabil închiriat pe o lună ca să facă impresii în sat la el, care în amiaza zilei de 23 august a.c. a parcat Merțanul în centrul Sighetului, fix în intersecție și acoperind complet trecerea pentru pietoni. Doar pentru că pe el îl doare fix în p***, pentru că el poate și pentru că el face ce vrea.

Iată că, de această dată, Poliția locală, după o jumătate de oră după ce mașina bloca tot, l-a sancționat cu amendă și puncte penalizare la premis, nu avertisment verbal, ca de obicei pe nesimțit. Și, ce să vezi! Tot „străinezul” făcea scandal că el a avut de parcat acolo și gata!

Măi „străinezule”, nota 2, taci și stai jos! Că la tine în Franța ești mielușel, nici nu scoți o vorbă și respecți legea. Cam toți ca tine, conduc normal până ies din Ungaria. Cum intrați în România, mergeți ca nebunii, provocați accidente și omorâți oameni! Așa că ciocu` mai mic cu faptul că veniți acasă și aici faceți ce vreți!

ÎN VESTUL EUROPEI MIELUȘEI, ACASĂ ZMEI - Un „străinez” român, nesimțit cât încape, a parcat pe o trecere pentru pietoni din Sighet, blocând-o complet

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și