În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 931 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 15 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

La Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției sunt centralizate următoarele informații cu privire la situația epidemiologică:

- 31202 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 11 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 4381 pacienți vindecați și externați din spital;
- 74 pacienți internați în spital;
- 6 pacienți internați la ATI, doi pacienți sunt intubați;
- 9910 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 1752 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 100617 teste efectuate până în prezent;
- 351 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 1578 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri) și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 61 de misiuni. Cele 74 de efective angrenate au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate.

În executarea misiunilor au fost utilizate 17 mijloace de mobilitate. S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 50 agenți economici. În ultimele 24 de ore au fost prelucrate 83 teste RT- PCR, respectiv 423 teste rapide/antigen.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și