În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.141 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 23 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

La Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției sunt centralizate următoarele informații centralizate referitoare la situația epidemiologică:

- 30946 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 22 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 4333 pacienți vindecați și externați din spital;
- 93 pacienți internați în spital;
- 13 pacienți internați la ATI, nu sunt pacienți intubați;
- 9800 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 1398 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 99692 teste efectuate până în prezent;
- 558 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 1563 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări.

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 68 de misiuni. Cele 77 de efective angrenate au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare/izolare la domiciliu sau în locația declarată, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a măsurilor impuse prin legislația în vigoare, la respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

Au fost utilizate 24 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor. Au fost verificați cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioadă stării de alertă peste 40 de agenți economici. S-au prelucrat în ultimele 24 de ore 96 teste RT-PCR, respectiv 425 teste rapide/antigen.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și