În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 946 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 13 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

La Centrul Județean de Coordonare și Conducere sunt centralizate următoarele informații cu privire la situația epidemiologică:

- 31265 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 28 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 4385 pacienți vindecați și externați din spital;
- 68 pacienți internați în spital;
- 8 pacienți internați la ATI, trei pacienți sunt intubați;
- 9950 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 2197 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 100876 teste efectuate până în prezent;
- 294 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 1584 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări.

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 54 de misiuni. Cele 63 de efective angrenate au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare/izolare la domiciliu sau în locația declarată, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, la respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

Au fost utilizate 15 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor. Au fost verificați cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioadă stării de alertă peste 50 de agenți economici. În ultimele 24 de ore au fost prelucrate 75 teste RT-PCR și 721 teste rapide/antigen.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet