În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 2.136 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 37 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

La Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției sunt centralizate următoarele informații cu privire la situația epidemiologică:

- 30251 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 57 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 4252 pacienți vindecați și externați din spital;
- 233 pacienți internați în spital;
- 20 pacienți internați la ATI, din care șapte pacienți sunt intubați;
- 9485 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 1381 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 98117 teste efectuate până în prezent;
- 1099 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 1508 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări.

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, în sistem integrat, 64 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore. Au fost angrenate 72 de efective pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală (purtarea măștii de protecție în spații închise, păstrarea distanței fizice de protecție sanitară), pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurilor de către persoanele carantinate / izolate în locația declarată.

În executarea misiunilor au fost utilizate 19 mijloace de mobilitate. S-au verificat pentru respectarea măsurilor stabilite în această perioadă peste 50 de agenți economici. Au fost aplicate sancțiuni în valoare de 2700 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet