Au fost angrenate 69 de efective pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, pentru paza locațiilor de carantinare, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate.

În executarea misiunilor au fost utilizate 16 mijloace de mobilitate. Au fost verificate peste 1500 de persoane cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu. Au fost verificați peste 20 de agenți economici cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada de alertă.

Prin punctele de trecere a frontierei de stat au sosit în țară 72 de maramureșeni care au intrat în autoizolare la domiciliu.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și