Enrique Iglesias (38 de ani) şi frumoasa Anna Kournikova (32 de ani) formau unul dintre cele mai solide şi mai frumoase cupluri de la Hollywood, având în spate o relaţie de 12 ani, însă fosta tenismenă a ales să-i spună “Adio” iubitului ei.

Fosta sportivă le-a mărturisit prietenilor că s-a săturat să tot aştepte ca Enrique să o ceară de nevastă şi că, în sfârşit, şi-a dat seama că acest lucru nu se va întâmpla niciodată şi e pregătită să îşi vadă mai departe de viaţa ei. “Anna nu mai vrea să îl aştepte pe Enrique să se hotărască dacă vrea să se căsătorească cu ea sau nu. Sunt împreună de atâta timp şi ea simte că acest lucru nu se va întâmpla niciodată, aşa că e pregătită să meargă mai departe”, a declarat un prieten de-al rusoaicei pentru ziarul New York Post.

Anna l-a mai părăsit pe celebrul latin lover şi în trecut pentru acelaşi motiv şi, deşi s-au împăcat pentru că artistul i-a promis că îşi vor întemeia împreună o familie, acest lucru nu s-a întâmplat, iar acum blonda nu mai are de gând să aştepte.

Citește și