Fapta oribilă la care vom face referire astăzi s-a produs în Sighetu Marmației. Acolo unde o altă fetiță a fost violată în Parcul Grădina Morii, săptămânile trecute.

Totul a ieșit la iveală astăzi când un cititor al www.vasiledale.ro ne-a dat potul. Bineînțeles, la momentul descoperirii atrocităţii de către polițiști opinia publică NU A FOST INFORMATĂ!

Astăzi însă la solicitarea www.vasiledale.ro organele de anchetă ne-au confirmat informațiile ce vi le prezentăm în exclusivitate.

Astfel, în 11 iunie 2022, o femeie din Sighetu Marmației a sesizat poliția despre faptul că nepoata să, o minoră în vârstă de 11 ani, este posibil să fie victima unui viol. Imediat polițiștii coordonați de un procuror au demarat cercetările. Minoră a fost audiată în prezența unui avocat iar această a povestit că în 4 iunie, un bărbat că locuiește pe aceeași stradă ar fi ademenit-o în locuința lui și prin constrângere a întreținut raporturi sexuale normale cu ea. Fetiță a spus totodată că bărbatul era și băut.

Polițiștii l-au căutat pe individ zile la rând pentru a-l prinde şi a-l duce la audieri. Într-un final au reușit.
După audieri în baza unei ordonanțe procurorul criminalist a dispus internarea lui la secția de psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru o expertiză de specialitate.

Zilele trecute medicii au stabilit fără echivoc că sigheteanul de 31 ani avea discernământ în momentul comiterii faptei. Astfel, polițiștii au dispus reținerea lui pentru 24 de ore.

A fost prezentat apoi magistraților sigheteni cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile. Această a fost acceptată, astfel că astăzi violatorul pedofil este în arestul IPJ Maramureş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și