În data de 15 octombrie a.c., la ora 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a i se efectua formalităţile de frontieră, pe sensul de intrare în România, un ucrainean, în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca Opel, înmatriculat în Germania.

Cu ocazia controlului de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la control – aparent emis de către autoritățile ucrainene - lucrătorii noştri au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

În legătură cu cele constatate bărbatul a declarat faptul că a obținut permisul de conducere în schimbul sumei de 100 de euro.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și