Agenții refăcuseră traseul poliţistului ghinionist și au stabilit că muniția a fost pierdută în timpul unei intervenții la o shaormerie din sectorul 3. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum doi tineri au văzut încărcătorul și l-au aruncat la un coș de gunoi.

Cei doi au declarat că nu l-au predat de frică. Polițiștii din Capitală căutaseră şi ei încărcătorul pistolului la o groapă de gunoi din Ilfov, însă fără succes.

Gafa de începător a tânărului poliţist a dat alerta în Bucureşti

Agentul şi-a pierdut încărcătorul cu 15 gloanţe în prima zi de muncă pe teren. Şi-a dat seama când a făcut schimbul de tură şi trebuia să predea arma şi muniţia la secţia 12 unde lucrează. Pentru că nu a reuşit să îşi dea seama unde a pierdut încărcătorul pistolului Beretta, colegii lui au verificat tot traseul în care a umblat tânărul. Tânărul poliţist este acum cercetat şi riscă o sancţiune.

"Polițiștii Secției 12 au demarat, de la acel moment, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. În urma investigațiilor efectuate, s-a refăcut traseul echipajului de poliție și s-a stabilit faptul că, în cursul acelei seri, în urma unei intervenții, ce a presupus conducerea unei persoane la sediul secției, o persoană dintr-un grup de 3, care ar fi asistat de pe margine la eveniment, ar fi ridicat încărcătorul căzut, iar, ulterior, aceștia au părăsit zona și au intrat într-o societate comercială de alimentație publică, unde l-ar fi aruncat la un coș de gunoi. Cele 3 persoane au fost conduse la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs evenimentul. În continuare sunt efectuate demersuri, împreună cu reprezentanții firme de salubritate, în vederea identificării încărcătorului și a muniției aferente", a Transmis Poliția Capitalei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și