Vineri, pompierii din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case. Din fericire, în urma incendiului, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.
Sâmbătă, militarii din cadrul Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian ” Baia Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la niște deșeuri menajere. În total au ars circa 500 de kg de deșeuri.

Pompierii sigheteni au lichidat un incendiu de deșeuri din lemn. Au ars circa 1,5 metri cubi de deșeuri.

Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Fărcașa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un mijloc de transport. Flăcările au mistuit materialele plastice din compartimentul motor.

Cea din urmă intervenție de sâmbătă a fost cea a pompierilor militari din Borșa care au lichidat un incendiu la un coș de fum în urma căruia a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Duminică, pompierii sigheteni, împreună cu pompierii voluntari din Budești, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 4 hectare de vegetație.

Tot duminică, pompierii din Borșa au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 30 de metri pătrați de litieră de pin.

Informaţii furnizate de ISU Maramureş

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și