Din primele informatii primite pompierii s-au deplasat la fata locului dupa ce au fost chemati sa intervina, prin apel la 112.

ACTUALIZARE ActualMM.ro:

Pompierii militari maramureșeni au avut o zi plină. Aceștia au avut parte de diverse situații de urgență. Seria intervențiilor au inceput-o pompierii din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș, care au lichidat un incendiu de vegetație uscată în localitatea Suciu de Sus. Flăcările au mistuit circa 1 hectar de vegetație.

Pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un adăpost de animale în localitatea Câmpulung la Tisa. În ajutorul militarilor au venit și pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. Focul a distrus circa 162 de metri pătrați din adăpostul de lemn.

Tot militarii sigheteni au lichidat un incendiu produs la un coș de fum al unei locuințe din Sighet de pe strada 1 Decembrie. Datorită promptitudinii lor, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Pe strada Unirii din Sighetu Marmației a fost semnalat un incendiu la o locuință. Pompierii Detașamentului Sighet au lichidat focul care a distrus un pat, un geam, o usă și diverse articole de îmbrăcăminte.

Pompierii militari băimăreni au avut parte și ei de două intervenții. Prima a fost pe strada Minerilor din Baia Mare unde au ars circa 100 kg de deșeuri menajere, iar a doua a fost în localitatea Baia Sprie unde a ars în totalitate o magazie. Focul a mai distrus și circa 1 metru cub de lemn pentru foc.

Medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit în ultimele 24 de ore la 25 de cazuri, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 14 cazuri, Fărcașa 3, Bogdan Vodă 1, Vișeu 1, Borșa 4 și Târgu Lăpuș 2.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și