Ramona a fost omorâtă cu sălbăticie în fața fetiței ei de 3 ani

Ramona a fost omorâtă în 24 iunie 2020, într-un apartament din Baia Mare, în prezenţa fetiţei ei în vârstă de 3 ani. La câteva zile, fostul iubit al tinerei a fost arestat pentru omor.

Recent, potrivit portalului clujust.ro, N.I.K, de 47 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viață, în primă instanță, și la plata de daune morale în aloare de 720.000 de euro către fetiță, tatăl femeii ucise și încă o rudă a acesteia.

Soluția Tribunalului Maramureș, pe scurt: “Condamnă pe inculpatul N.I.K pentru săvârșirea infracțiunii de: – omor calificat, prevăzută de art. 188 alin. 1 Cod penal, art. 189 alin 1 lit. h Cod penal la detențiune pe viață. În temeiul art. 45 alin. 5 Cod penal raportat la art. 65 Cod penal aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevăzută la art. 66 lit. a, b, d, h Cod penal. În temeiul art. 399 C.pr.pen. menține arestarea preventivă a inculpatului, iar în temeiul art. 72 C. pen. deduce din pedeapsă perioada internării la Secția Psihiatrie I Compartiment Acuți a Spitalului Municipal Sighetu Marmației, în perioada 25.06.2020 – 01.07.2020, precum și arestul preventiv începând cu 02.07.2020 la zi.

Ramona a fost omorâtă cu sălbăticie de fostul iubit în fața fetiței lor de 3 ani. Micuța a fost preluată de Protecția Copilului
În temeiul art. 25 C pr.pen. obligă inculpatul să plătească despăgubiri civile după cum urmează: – 500.000 de euro sau echivalentul în lei la data plății cu titlu de despăgubiri pentru daune morale pentru minora N.A., – 200.000 de euro sau echivalentul în lei la data plății, cu titlu de despăgubiri pentru daune morale și 7.000 lei cu titlu de despăgubiri materiale părții civile I.V., 20.000 de euro sau echivalentul în lei la data plății, cu titlu de despăgubiri pentru daune morale părții civile M.A.

În temeiul art. 7 din Legea 76/2008 dispune prelevarea probelor biologice de la inculpat. În temeiul art. 274 alin. 1 C.pr.pen. obligă inculpatul la plata sumei de 5.000 lei, cheltuieli judciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de zile de la comunicare”.

Ucisă în prezența fetiței de 3 ani
Reamintim că Ramona Gabriela Ile a fost ucisă pe 24 iunie, la miezul nopţii, într-un apartament aflat pe strada Gării din Baia Mare.

Poliția a fost sesizată de un alt bărbat că iubita lui a plecat de acasă în timpul zilei și nu a mai revenit. Femeia de 36 de ani plecase la fostul iubit să își viziteze fiica. Acolo, de față cu copilul, femeia a fost omorâtă cu sălbăticie. Polițiștii au găsit-o pe tânără decedată în baie.

“Un bărbat a sesizat poliția că o femeie de 36 de ani, concubina sa, nu s-a întors la domiciliu și nu poate lua legătura cu ea. Polițiștii au demarat de urgență activități specifice pentru căutarea sa. Femeia a fost găsită decedată, într-un imobil de pe strada Gării din Baia Mare. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Întrucât există suspiciuni cu privire la comiterea infracțiunii de omor, cazul a fost preluat de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș. Bănuit de comiterea faptei este fostul concubin al victimei, un bărbat în vârstă de 47 de ani, față de care s-a dispus măsura internării la spitalul din Sighetu Marmației. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta”, a anunţat la acea vreme IPJ Maramureş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet