Bărbatul în vârstă de 41 de ani, inginer şef, inspecta vizual bazinul aflat într-o hală, din păcate fără a purta echipament de protecţie.

Acesta a fost preluat de echipajele de Terapie Mobila Intensivă SMURD şi a transportat în stare critică cu arsuri pe o suprafaţă corporală foarte mare la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

În acest moment se aşteaptă ca o aeronavă să preia victima şi să o transporte la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

“Un pacient în vârstă de 41 de ani din Maramureș, care a suferit în urma unui accident arsuri pe 55% din suprafața corpului, în special arsuri ale căilor respiratorii, se află internat pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă “Dr.Constantin Opriş” Baia Mare cu arsuri de gradul 2, 3 și 4. Pacientul este stabil și transferabil catre AKH Viena, unde va fi transportat cu avionul, costuri care vor fi achitate de familie”, spun reprezentanţii spitalului băimărean.

“Ieri, la ora 13.22, Poliția orașului Baia Sprie a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că a avut loc un accident de muncă la o societate comercială situată pe strada Forestierilor.

Echipa operativă deplasată la fața locului a constatat că un bărbat de 40 de ani a fost grav rănit după ce a avut loc o explozie a unui cuptor de topire și turnare a pieselor metalice.

Bărbatul rănit a fost transportat de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale.

A fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, spun poliţiştii.

Citește și

loading...