Conform surselor noastre, la un moment dat un alt autoturism, în care erau trei bărbaţi, i-a blocat calea. Doi dintre indivizi l-au scos cu forţa de la volan, iar cel de-al treilea (Radu – finul fostului inspector al IPJ Maramureş) i-ar fi aplicat cu o bâtă două lovituri la nivelului capului, notează vasiledale.ro

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD şi a fost transportată la UPU Vişeu de Sus, acolo medicii decizând să o transfere la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Sursele noastre susţin că imediat după atac autorii au dispărut fără urmă. Informaţia despre agresiune ne-au fost confirmată şi de Biroul de presă al IPJ Maramureş, care a precizat pentru noi că ar fi fost vorba de un conflict spontan.

Ce spune IPJ Maramureş

Azi, 12 mai, ora 17.42, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați de către un bărbat de 33 ani din Borșa, cu privire la faptul că a fost agresat fizic în timp ce se deplasa pe strada Mioriței din oraș.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat apelantul, iar din relatările acestuia, a reieșit faptul că un bărbat de 50 ani din Vișeu de Sus, l-ar fi agresat fizic cu un corp contondent.

Ulterior, victima a fost transportată cu ambulanța la spitalul din Vișeul de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei nu a fost găsit la fața locului.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet