Ulterior filmarea a fost urcată pe o reţea de socializare, iar de acolo, a ajuns şi la oamenii legii.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov a demarat o anchetă în acest caz şi îl caută pe bărbatul care l-a lăsat pe cel mic să conducă autoturismul.

Cu privire la apariția în mediul online a unui video în care poate fi observat un copil, ce se află în bratele unei persoane aflată la volanul unui autovehicul, vă comunicăm faptul că la nivelul Poliției Municipiului Brașov - Biroul Rutier au fost demarate verificări în vederea stabilirii și clarificării cu exactitate a stării de fapt.

Totodată, solicităm cetățenilor ca, de îndată, ce au luat act de nerespectarea unor norme legale , să înștiințeze instituțiile abilitate cu privire la aspectele observate, oferind detalii ce pot conduce la clarificarea stării de fapt, identificarea persoanelor în cauză și dispunerea de măsuri în consecință.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov a anunţat luni, 22 august, că a demarat o anchetă după ce pe internet au apărut imagini care ar fi fost filmate în Braşov şi în care se vede un copil aflat la volanul unui autoturism, pe locul din dreapta aflându-se un bărbat.

În imaginile postate online şi care au fost realizate în trafic se vede cum la volanul unui autoturism se află un copil, iar pe locul din dreapta un bărbat face semne celui care înregistrează, părând nemulţumit de faptul că este filmat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și