"Părinții știau ce fac copiii? ...dac știau nu s întregi la minte...", "Prostia omenească nu are capăt...", "Ferească Dumnezeu ce oamenii fără cap pe lumea asta cum să facă loc de joacă pentru copii pe bloc sus", "Câtă minte trebuie unui om să pună în pericol viețile copiilor? Doamne ferește, de se întâmplă ceva, cine răspunde? Mai ales că plasa este joasă. Când au instalat această "minimoarte"?, oare chiar nimeni nu a văzut?" sunt doar câteva dintre zecile de comentarii făcute de internauți la postarea Poliției Republicii Moldova.

Oamenii legii au anunțat că s-au autosesizat, după ce un localnic a făcut publică pe Facebook o filmare cu trambulina montată pe bloc.

"Cu puțin timp în urmă aceasta a fost demontată și pericolul pentru copii exclus", au asigurat polițiștii moldoveni.

Poliția: "Viețile copiilor sunt puse în pericol, fiind instalată o trambulină pe care săreau"
Poliția a sesizat administrația publică locală, autoritățile de gestionare a fondului locativ și Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, care au competențe de intervenție în astfel de cazuri.

"Caz ieșit din comun pe acoperișul unei bloc cu 17 etaje de pe Bd. Dacia din Capitală. Unii localnici au filmat cum pe acoperișul acesteia viețile copiilor sunt puse în pericol, fiind instalată o trambulină pe care săreau. Poliția s-a autosesizat imediat și a întreprins toate acțiunile de rigoare, intervenind în vederea prevenirii unui eventual pericol pentru persoanele care foloseau acest spațiu de joacă.

Cu puțin timp în urmă aceasta a fost demontată și pericolul pentru copii exclus.

Poliția a sesizat Administrația publică locală, Autoritățile de gestionare a fondului locativ și Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, care au competențe de intervenție în astfel de cazuri.

Inspectoratul General al Poliției solicită repetat părinților:

- supravegheați copiii mereu;

- evitați astfel de genuri de jocuri ce pun viața celor mici în primejdie;

- discutați cu ei despre pericole și urmări", este mesajul reprezentanților Poliției R. Moldova.

Oamenii legii îndeamnă oamenii să fie precauți, pentru că "orice minut de neatenție ne poate costa viața a tot ce avem mai scump".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet