Suspectul principal este cautat de politie pentru a fi audiat in dosarul de talharie, numai ca surprinza: acesta nici macar nu se ascunde! Individul sta LIVE PE FACEBOOK cu paharul de bautura in mana.

Va reamintim ca in data de 18 noiembrie 2018 persoane necunoscute au patruns intr-un apartament situat pe strada Paltinisului din Baia Mare pentru a sustrage bunuri. Familia care detine apartamnentul s-a intors de la un botez si a suprins hotii in interior.

“Băimăreanul a povestit pentru vasiledale.ro cum s-au petrecut lucrurile: “În data de 18.11.2018 în timp ce mă aflăm la un botez împreună cu familia mea, soția și fetița mea de 3 ani, locuința mea a fost spartă. La ora 20:35 de minute am ajuns în fața ușii de la apartament şi am observat că în interiorul apartamentului este cineva. Surpriza a fost când am văzut doi indivizi care, cum au deschis ușa, au început să dea cu spray lacrimogen spre fața noastră. Copilul meu a suferit enorm“

Politia a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de talharie calificata.

Ei bine din informatiile noastre si la aceasta ora suspectul este cautat de oamenii legii. Doar ca principalul suspect ii sfideaza fara pic de jena.

Spre exemplu in aceasta seara, individul era LIVE PE FACEBOOK cu paharul de bautura in mana. Se pare ca pentru individ nimic nu s-ar fi intamplat. “E live pe facebook si e așa linistit cu paharul in mâna! Si politia nu îl găsește” au spus sursele noastre, informează vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet