Deși Ovidiu Nemeș își susține nevinovăția, acesta blochează judecarea dosarelor, la fiecare nou termen inculpatul Nemeș reușește să amâne judecarea acestor dosare de către Justiție, apelând la tot felul de tertipuri avocățești în acest sens.

Ultimele termene de judecată pentru cele două dosare penale în care Ovidiu Nemeș are calitatea de inculpat au fost în data de 6 ianuarie 2015 (dosarul „Avocații” - dosar numărul 3828/100/2014), respectiv 8 ianuarie 2015 (dosarul „Parcometrele” - dosar numărul 2357/100/2014).

În dosarul „Avocații”, la termenul din 6 ianuarie avocații celor doi inculpați din dosar au solicitat amânarea judecării, tribunalul Maramureș admițând cererea formulată, amânând cauza pentru data de 17.02.2015.

În dosarul „Parcometrele” se pare că inculpatul Ovidiu Gheorghe Nemeș și-a ales un avocat foarte bolnav, care a depus la dosar o adeverință medicală din care rezultă că nu s-a putut prezenta să îl reprezinte pe Ovidiu Nemeș. Astfel, cauza a fost din nou amânată, de această dată pentru data de 05.02.2015. Aceeași situație s-a petrecut în acest dosar și la termenul din 04.12.2014, când cauza a fost amânată pentru că avocatul lui Nemeș, Săvuș Cristian, a fost și atunci bolnav.

Surse apropiate primarului ne-au comunicat sub protecția anonimatului că Ovidiu Nemeș este foarte supărat din cauza faptului că Tribunalul Maramureș acordă termene de amânare foarte scurte în cele două dosare (de câte o lună), dânsul sperând la amânări de câte 3-4 luni.

Conform procedurii judiciare românești, Ovidiu Nemeș mai poate amâna judecarea sa în cele două dosare de corupție maxim de încă 1-2 ori.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și