Erika LaBrie a devenit cunoscută pe reţelele de socializare încă din anul 2007 atunci când s-a căsătorit cu Tunrnul Eiffel. Ulteior a devenit protagonista unui serial documentar pe TLC în care a vorbit pe larg despre atracţia ei pentru obiectele neînsufleţite. În prezent se pare că şi-a găsit un alt „partener”. În clipul postat pe reţelele de socializare, femeia poate fi văzută mângâind și urcându-se pe un gard de culoare roşiatică şi vorbind cu bucurie despre atracţia pe care o simte faţă de respectivul obiect.

„Nu mă așteptam să găsesc deloc un gard ca acesta aici”, a spus ea, potrivit The Sun. "Este perfect. Adică, aceasta este forma care îmi place cel mai mult. Aceste unghiuri? Fabulos".

În clipul care a strâns 11 milioane de vizualizări la momentul postării, Erika a explicat ceea ce o face să fie atrasă de gard. „Gardurile sunt obiecte atât de periculoase pentru mine, deoarece sunt atât de perfecte în geometria lor”, a spus ea înainte de a adăuga că „se întâmplă o mulțime de lucruri fizice în compania lui”.

Relaţia amoroasă a femeii, amplu comentată în mediul online
Internauţii nu au rămas impasivi şi au umplut secţiunea de comentarii împărtăşindu-şi părerea şi sentimentele despre dragostea ciudată pe care o poartă femeia unui obiect extrem de banal, dar atât de neobişnuit.

„Clipeşte de două ori dacă ai nevoie de ajutor. Nu înţeleg ce se întâmplă”

„Mă simt inconfortabil doar privind...parcă sunt un martor neintenţionat la un moment privat care aparţine unui străin, dar totuşi...nu sunt şi totul e public”

„Simt că întrerup ceva, de ce există acest videoclip”

„Internetul nu încetează să mă surprindă”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor.

Erika LaBrie se identifică ca fiind o persoană care simte sentimente romantice și sexuale pentru obiecte neînsuflețite. Recunoaşte că părerile oamenilor au fost mereu împărţite în ceea ce o priveşte, dar susţine că nu o deranjează să fie diferită.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și