Ioan Cârlig, de la Biroul Poliţiei Rutiere Maramureş, spune că se fură indicatoarele rutiere şi ţevile sunt folosite pentru construcţia de garduri.

„Indicatoare rutiere în Maramureş avem şi am mai avea nevoie. Pe lângă faptul că sunt supuse deteriorării, intervine şi factorul uman în mod foarte negativ, prin faptul că dispar foarte multe indicatoare rutiere. Efectiv sunt furturi. Acel suport, acea ţeavă care e bună la gard sau chiar acea tablă. Orice, pentru că hoţul fură orice. Apoi, dispar foarte multe elemente reflectorizante şi asta ne mâhneşte profund. Se întâmplă pe drumurile naţionale reabilitate.

Acestea au fost înzestrate cu elemente reflectorizante: pe partea dreaptă culoarea roşie şi pe stânga culoarea albă. Ne-am dorit foarte mult să avem aşa ceva pe aceste drumuri, dar nu rezistă foarte multe. Sigur că sunt traşi la răspundere cei care sunt prinşi, dar e dificil să depistezi un cetăţean care fură aşa ceva. Sunt elemente care aduc siguranţă în trafic”, a menţionat Cârlig Ioan.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet