Toate acestea in ciuda declaratiilor presedintelui PNL Maramures, Ovidiu Nemes, care a cerut desfiintarea aliantei.

“USD nu este infiintata impotriva cuiva sau pentru a desfiinta altceva, ci pentru ca oamenii care doresc sa faca politica in continuare sa poata face acest lucru in cadrul unei aliante electorale.

Dorim mentinerea in continuare a USL si la nivel national, cu atat mai mult la nivel judetean”, a spus Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures.

“Mi-as dori foarte tare ca toata lumea sa considere USD ca o alianta electorala si atat, nu ca pe o amenintare la o stabilitate guvernamentala data de USL. Sansele de mentinere a USL-ului sunt proportionale cu iesirile si jignirile domnului Antonescu.

Domnul Antonescu cauta orice fel de pretext numai pentru a fi dat afara de la guvernare”, a aratat Daniel Constantin.

“Si la nivel local vom respecta aceasta alianta electorala. Cred ca in continuare, in ceea ce priveste administratia judeteana, USL trebuie sa continue asa cum a inceput”, a precizat Zamfir Ciceu, presedintele PC Maramures.

“Noi, cei din Maramures, ne-am inteles tot timpul atat cu PSD, cat si cu PC-ul, sper ca in continuare sa avem o relatie buna pentru judetul Maramures”, a spus si presedintele UNPR Maramures, Emil Ambrus.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet