Vantul a suflat slab la moderat. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Targu Lapus -4 grade. Cerul este partial acoperit, vizibilitatea in trafic este buna. Vantul sufla linistit, dar prezinta intensificari trecatoare in zona inalta de munte.

Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este curat si umed in zona de ses, partial umed in zonele de deal si de munte. S-a actionat pe drumurile nationale cu 11 utilaje si s-au raspandit 56 tone material antiderapant.

Pe drumurile judetene s-a intervenit cu 17 utilaje si s-au imprastiat 164 tone material antiderapant. Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost variabile.

Nu au fost semnalate probleme. Gheata este prezenta la malurile raurilor Cavnic, Lapus, Barsau, Mara, Iza, Ruscova, Vaser, Viseu si Tisa.

Se mentin podurile de gheata cu ochiuri pe cursurile raurilor Suciu, Mara si Iza. Temperaturile negative au favorizat formarea unor poduri de gheata pe raurile Iza, Lapus si Mara (apa curge pe sub podurile de gheata). Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta.

Stratul de zapada masoara: 6 cm in Baia Borsa, pana la 4 cm la Vf. Iezer, 2 cm in Poiana Borsa, 1 cm pe Valea Viseului, Luhei. Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -7 grade in Pasul Prislop, -6 grade in Pasul Gutai, -5 grade la Cavnic, Targu Lapus si Borsa, -4 grade la Viseu de Sus, Ocna Sugatag, Seini, Somcuta Mare, -3 grade la Sighetu Marmatiei, in Baia Sprie, Baia Mare, -1 grad la Vf. Iezer.

Se semnaleaza ceata pe E58, la urcarea pe Dealul Dura. In judetul nostru, vremea va fi astazi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, la senin. Vantul va sufla slab la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane inalte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 6 grade, iar cele minime intre -10 si -4 grade. Izolat, vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și