Vantul a suflat linistit, cu intensificari temporare pe creste. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice din judet este curat si uscat, respectiv curat si partial uscat.

S-a intervenit de catre angajatii sectiei de drumuri nationale cu trei utilaje si 24 tone de material antiderapant in Pasul Gutai si o tona la Viseu de Sus pe DN18.

SC Drumuri Poduri Maramures a intervenit cu trei utilaje si a raspandit 29 tone material antiderapant pe sectoarele de drumuri judetene. Cerul este acoperit, vizibilitatea in trafic este buna, vantul sufla linistit.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost usor variabile. Fenomenele de iarna sunt inca prezente pe cursurile de ape. Se gaseste gheata la malurile raurilor Firiza, Cavnic, Iza, Botiza, Mara, Viseu, Ruscova, Vaser si Tisa.

Sunt poduri de gheata cu ochiuri pe raurile Lapus, Barsau, Cosau, Suciu, Iza si Botiza. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta. Stratul de zapada masoara: 5 cm in Baia Borsa, pana la 4 cm la Vf. Iezer, 1 cm in Poiana Borsa.

Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -4 grade la Vf. Iezer si in Pasul Prislop, -3 grade in Pasul Gutai -2 grade la Borsa si Cavnic, -1 grad in Baia Sprie, la Viseu de Sus, Ocna Sugatag si si Targu Lapus, 0 grade la Sighetu Marmatiei, 1 grad in Baia Mare, Seini, Somcuta Mare.

Vremea va fi astazi in judet calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi mai mult noros. Local, indeosebi in cursul noptii, vor cadea precipitatii predominant sub forma de ploaie. La munte precipitatiile vor fi mixte.

Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 9 grade, iar cele minime intre -2 si 1 grad. Izolat vor fi conditii de ceata.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și