În jurul orei 11.30, poliţiştii însoţiţi de reprezentanţi ai Registrului Auto Român, care efectuau controale pe DN 1C, în localitatea Lăpuşel, au oprit pentru verificări o maşină condusă de un sălăjean de 20 de ani. Poliţiştii au constatat că autoturismul era neînmatriculat iar numărul de înmatriculare aplicat era fals.

La ora 22.35, poliţiştii au identificat un băimărean de 40 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe strada Păltinişului din municipiul Baia Mare. Verificările efectuate au relevat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. De asemenea, el a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii continuă cercetările pentru conducere sub influenţa alcoolului şi în cazul unui bărbat de 35 de ani din Câmpulung la Tisa. Acesta a fost surprins pe DN 19, în localitatea de domiciliu, în timp ce se deplasa cu o motocicletă, chiar dacă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Lui i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 23.10, poliţiştii care efectuau controale pe DN 1C în localitatea Tăuţii Măgherăuş, au oprit pentru verificări un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani. Poliţiştii au constatat că plăcuţele de înmatriculare aplicate au fost atribuite unui alt autoturism iar valabilitatea numărului provizoriu al autoturismului condus era expirată din 18 februarie a.c.

Azi-noapte, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au întocmit dosar penal pe numele unui tânăr care, sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a deplasat cu un moped pe strada Traian din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie. Sigheteanul, în vârstă de 19 ani, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a căzut pe carosabil, suferind leziuni corporale. El a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat.
În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că cel în cauză se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările iar la finalizarea lor vor propune măsuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet