În fapt, polițiștii au identificat pe strada Narciselor un bărbat de 47 de ani, iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aseară, un tânăr de 26 de ani din Groși, aflat la volanul unui autoturism pe strada Transilvaniei, a intrat în coliziune cu două autoturisme, care se aflau parcate. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.92 mg/l alcool pur în aer expirat.

În ambele cazuri, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Un alt eveniment rutier a fost constatat de polițiștii din Șomcuta Mare la data de 24 iulie. Polițiștii au fost sesizați de un cadru medical despre faptul că la spitalul din Baia Mare s-a prezentat un tânăr de 23 de ani care a fost victima unui accident rutier produs în localitatea Boiu Mare.

Din verificările efectuate de polițiști, au constatat că tânărul de 23 de ani a condus un motocross, fără a avea montate plăcuțe de înmatriculare sau înregistrare, din direcția Boiu Mare spre Mesteacăn, iar la ieșirea din localitatea Boiu Mare a acroșat un căprior, moment în care a căzut cu motocross-ul pe carosabil. Imediat după producerea evenimentului rutier, tânărul s-a prezentat la spitalul din Baia Mare în vderea acordării de îngrijiri medicale. Nu a rămas internat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul de 23 de ani nu deține categoria corespunzătoare pentru a conduce un motocross pe drumurile publice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere (necorespunzător categoriei) și vătămare corporală din culpă (autoaccidentare).

Citește și

Comentarii