Trei dintre aceștia au fost identificați de polițiști la ieșirea din localitatea Chechiș, în comuna Repedea și pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare, constatându-se faptul că au condus autoturisme fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor efectuate, unul dintre aceștia, respectiv un bărbat de 52 de ani din Baia Mare, figurează cu dreptul de a conduce suspendat.

În ceea ce îi privește pe ceilalți doi bărbați, polițiștii i-au depistat la volanul unor autoturisme în Groși și Borșa, iar în urma testării cu aparatul etilotest, le-au rezultat valori de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat și 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii bărbați au fost transportați la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit trei dosare penale pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. și ped. de art. 335, alin. 1 și 2 din Codul Penal și două pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prev. și ped. de art. 336 din Codul Penal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet