PRIMA REPRIZĂ

Gazdele de la Odorhei au înscris primii, însă Minaur a reîntors scorul prin Aflitulin și Ivancsik, scor 1-2 în minutul 3. În minutul 10, HCM Minaur a revenit la conducere, scor 4-3, în urma unui gol marcat de Tamas Ivancsik din aruncare de la 7 metri, iar cu cinci minute mai târziu, Marius Sadoveac a dus-o pe Minaur pentru prima dată la două goluri diferență, scor 4-6.

Cu nouă minute înainte de finalul primului act, în inferioritate numerică, HC Odorhei a restabilit egalitatea (7-7), iar mai apoi s-a distanțat la două goluri (9-7). Ivancsik cu o boltă superbă și Fotache pe contraatac au restabilit egalitatea (minutul 26). Totuși, la pauză cele două echipe au intrat la vestiare la egalitate, scor 9-9.

REPRIZA SECUNDĂ

HCM Minaur a început foarte bine actul secund, iar Tamas Ivancsik cu două goluri consecutive a dus scorul la 9-11. Două minute mai târziu, gazdele de la Odorhei au restabilit egalitatea, scor 11-11, iar apoi s-au distanțat la două goluri în minutul 35, după golurile marcate de Markez și Kuzmanovski. Avantajul gazdelor a durat puțin timp, deoarece Minaur a revenit pe tabela de marcaj, prin golurile marcate de Aflitulin și Fotache, scor 13-13. La mijlocul reprizei secunde, gazdele s-au desprins din nou la două goluri, scor 15-13, pentru ca la patru minute distanță să înregistreze cel mai bun avantaj de până atunci (5 goluri), scor 18-13. La finalul celor 60 de minute, HC Odorhei s-a impus cu scorul de 22-18.

MECIUL URMĂTOR

Meciul de la Odorhei nu a fost singurul pentru HCM Minaur în această săptămână, campionii urmând să întâlnească duminică pe vice-campioana de la CSM București, în reeditarea finalei Ligii Naționale din sezonul precedent. Partida se va juca în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” și va începe de la ora 13:30. Intrarea se face pe bază de abonament sau bilet.

Bilet cu loc:10 lei. Copiii, studenţii şi pensionari își pot achiziționa bilet cu reducere, la prețul de 7 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și