Lucrări existente la nivelul județului vor fi terminate anul viitor
„Avem, în acest moment, câteva lucrări la nivelul Județului Maramureș, mă refer la drumul de pe Valea Izei, drumul județean, la Valea Ruscovei şi Drumul Nordului, lucrări care din păcate nu au evoluat așa cum ne-am fi dorit cu toții.

În urma discuțiilor pe care le-am avut cu antreprenorii şi a termenelor pe care le-am dat, am convingerea că anul viitor vor fi finalizate aceste lucrări așa cum ne dorim cu toții, adică de o calitate bună şi într-un termen de timp rezonabil. Altfel vor avea mari probleme cu mine”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan.

Drumul Rogoz-Băiuț-Cavnic va fi construit de la zero

Totodată, conducătorul forului administrativ județean a afirmat că drumul Rogoz-Băiuț-Cavnic va fi construit de la zero, prin fonduri europene, în contextul în care „ o parte din drumurile din Maramureșul istoric nu au primit finanţare în acești ani”.

Proiectul prevede realizarea a peste 80 de kilometri de drum județean nou și o finanțare de peste 100 de milioane de euro prin Programul Operațional Regional.

Trei drumuri turistice urmează să fie construite

„Sigur, ne dorim și câteva drumuri turistice pentru că este important să deschidem noi căi de acces spre anumite localități, care sa aducă turiști și să fie drumuri de senzație.

Vreau sa deschidem Băiuț – Botiza, vreau să deschidem Bârsana – Petrova vreau să deschidem Blidari – Săpânța, practic toate aceste trei drumuri sunt extrem de importante și vor crea trasee turistice și dezvoltare pentru localitățile pe care le leagă”, a concluzionat Ionel Bogdan.


Infrastructura mare, prioritatea Consiliului Județean Maramureș

Infrastructura mare, prioritatea Consiliului Județean Maramureș

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și