Tot astăzi, se pare că și soția bărbatului ar fi fost adusă la spital cu febră și frisoane. Toate cadrele medicale din Spitalul Sighetu Marmației sunt îngrijorate pentru că în momentul în care bărbatul a fost internat în unitatea medicală, acesta nu era suspect de infectare cu COVID-19.

Suspectul, originar din Rona de Jos, este șofer de autobuz la o firmă din oraș și făcea curse regulate cu autobuzul pe ruta Sighetu Marmației – Timișoara și retur. Mai mult, oamenii spun că săptămâna trecută acesta ar fi făcut un chef mare în Rona de Jos, chef la care ar fi participat mai mulți săteni.

Ba mai mult, conform unor surse, se pare că acesta ar fi făcut și șofer pe cursele de transport muncitori, în baza unei convenții cu societăți comerciale de pe platforma CIL din Sighetu Marmației.

Surse din Spital au declarat pentru Sighet 247 că s-au luat toate măsurile de dezinfectare a spațiilor în care a fost internat bărbatul confirmat pozitiv cu COVID-19, iar personalul care a avut contact direct cu pacientul a purtat echipament complet de protecție.

Pe de altă parte, primarul Horia Scubli susține că nu e nicio panică la Spitalul Sighet și că pacientul a venit cu simptome de două zile, iar la ora 11 l-au transferat la Cluj Napoca, unde a și primit rezultatul. Ba mai mult, același primar spune că DSP Maramureș a fost la familie acasă și că aceștia sunt fără simptome momentan.

Până în acest moment, CJSU (Comitetului Județean pentru Situații de Urgență) Maramureș nu a confirmat sau infirmat cele relatate în presa județeană.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și