Vă readucem aminte ca ieri au fost raportate oficial 19 cazuri noi de infectare cu coronavirus, distre acestea 18 sunt pacienți internați la Spitalul Municipal Sighet.

Azi au fost confirmate încă 12 cazuri diagnosticate cu infecție cu COVID-19 în județul nostru, totalul ajungând la 193 persoane infectate față de 181 cât au fost ieri.

ACTUALIZARE

„La Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în urma testării pentru depistarea virusului COVID-19, sunt pozitivi alți 12 pacienți internați într-o secție a unității medicale. Cei 12 pacienți infectați cu noul Coronavirus sunt asimptomatici. Ei au fost izolați și mutați în secția de boli infecțioase. S-a procedat la curățenia și dezinfecția spațiilor din secția unde au fost internați și izolați inițial cei 12 pacienți”, a informat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș pentru DirectMM.ro.

Cei doi sigheteni confirmați cu noul coronavirus în județul Constanța, implicați într-un accident rutier în Leordina, internați astăzi, nu au fost încă incluși în statistica oficială, din motive care țin de dinamica raportărilor între instituții, mai informează DirectMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și