Inna, huiduită copios la Satu Mare

Inna a starnit un val de huiduieli la ultimul concert vineri seara e la Satu Mare organizat de Zilele Orașului. După ce a urcat pe scenă, cântăreața a făcut o greșeală imensă, motiv pentru care a fost taxată de public.

În loc să spună în limba română „Ce mai faci, Satu Mare”, artista s-a adresat în maghiară, întrebându-și publicul: „Mit csinalsz, Satu Mare”. Acela a fost amomentul în care o mare parte din fanii prezenți pe platoul din Centru Nou din fața scenei, au huduit-o pe Inna, iar o mare parte dintre spectatori au renunțat să mai asiste la concert și au plecat.

În continuare, Inna și-a revenit pe scenă și a făcut un spectacol deosebit, gustat și apreciat de cei care au rămas să o urmărească pe artistă.

De la Satu Mare, Inna s-a dus la Budapesta la un concert și, cel mai probabil, spun gurile rele, artista și-a exersat la Satu Mare cunoștințele sale de limba maghiară, potrivit gazetanord-vest.ro.

Inna și-a făcut debutul în muzică în momentul în care avea doar 22 de ani. S-a născut într-o familie simplă din Mangalia, însă a iubit de mică muzica și scena. Drumul său în viață nu a fost deloc ușor, artista recunoscând că în adolescență a fost nevoită să lucreze și să-și câștige proprii bani. A continuat însă să viseze și să cânte, iar în anul 2008 a reușit să se lanseze în industria muzicală.

De atunci, viața ei a fost plină de bucurii. A devenit una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, melodiile ei fiind cântate de mii de fani. Succesul nu s-a oprit însă aici, ci a reușit chiar să se afirme și pe plan internațional, unde este foarte cunoscută și susține concerte cu regularitate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și