Cu aceasta ocazie, prefectul judetului, i-a asigurat pe cei prezenti de tot spijinul lui in realizarea proiectelor pe care le au in desfasurare la nivelul unitatilor administrativ teritoriale. De asemenea, a punctat faptul ca gestionarea situatiilor de urgent la nivelul judetului va constitui o preocupare permanenta. In acest contex, reprezentantul guvernului in teritoriu, le-a reamintit primarilor si secretarilor de campania de salubrizare care se desfasoara in perioada 01.03.2016- 22.04.2016, mentionand zonele in care au fost semnalate probleme.

Referitor la alegerilor locale din 5 iunie 2016, Sebastian Luput a tinut sa transmita un mesaj primarilor:

„La nivelul judetului suntem in grafic cu realizarea actiunilor necesare bunei desfasurari si organizari a alegerilor, astfel cum prevede Hotararea de Guvern nr. 52/2016. Mesajul meu catre dumneavoastra este acela de a respecta, cu strictete, termenele stabilite de calendarul actiunilor, pentru a va indeplini sarcinile ce va revin, iar alegerilor locale din anul 2016 sa se desfasoare in mod corespunzator”.

Primarilor si secretarilor le-au fost prezentate sarcinile ce le revin in vederea organizarii si desfasurarii in bune conditii a alegerilor locale.

Au mai participat Pop Rodica- sef serviciu al departamentului juridic din cadrul Institutiei Prefectului, Vasile Pop- director adjunct al Directiei Sanitar- Veterinare Maramures, colonel Marin Bancos- sef al Serviciului de Telecomunicatii Speciale Maramures, Aurica Todoran- consilier parlamentar in cadrul Autoritatii Electorale Permanente, lt. col. Sorin Popescu- ofiter specialist in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maramures, arh. Stefan Paskucz- presedinte al Ordinului Arhitectilor Romania- filiala Nord- Vest si arh. Laura Zaharia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și