„Cea mai stringentă problemă pe care am identificat-o cu locuitorii din zonă a fost existența gropii de gunoi, care creează profunde neplăceri prin mirosul insuportabil emanat, aspectul degradant al zonei, prezența gândacilor și a șobolanilor.

Le-am propus locuitorilor din zonă singura soluție viabilă, până când se vor respecta hotărârile judecătorești și groapa se va închide definitiv: instalarea de operatorul Herodot Grup SRL a unui utilaj de balotat gunoiul menajer, precum și învelirea acestuia într-o carcasă de plastic prin scufundarea baloților într-o baie de plastic topit. Astfel, gunoiul este sigilat în plastic și depozitat sub formă de cuburi (baloți), urmând a fi transportați la groapa de gunoi ecologică de la Fărcașa, când se vor finaliza lucrările de acolo“, a declarat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Sighet.

Cei prezenți au fost foarte receptivi și s-au bucurat că în sfârșit se prezintă în fața lor un candidat serios pentru funcția de primar în persoana lui Nicolae Iuga, însoțit de o echipă pentru Consiliul local din partea Pro România, capabilă de a schimba lucrurile în Sighet.

Au mai dialogat cu cei prezenți dl. dr. Opriș Sorin, Gavrilă Mihali și Petre Girugi, candidați din partea Pro România pentru funcția de consilieri locali.

Acest material a fost comandat de partidul Pro România filiala Maramureș și realizat de Zapca Daniel Înt. Ind., cod unic de identificare: 21200010.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și