Stare generala precara, tanarul umflandu-se si avand stare de greata puternica si varsaturi.

Doua echipe de prim raspuns impreuna cu o echipa speciala medicala, una din Cavnic si una din Baia Mare se deplaseaza in zona...iar doua echipe de suport sunt in drum spre vicima.

Din pacate datorita faptului ca echipele de suport nu beneficiaza de transport in zona accidentata acestea se deplaseaza pe jos in viteza...pe un traseu de aproximativ 1h si 30 min.Actualizare Salvamont Maramureș

Turistul a fost gasit foarte aproape de varful Gutai pe poteca care vine dinspre Creasta Cocosului.

Stare generala destul de grava , umflat la fata, cu frisoane si voma continua . Primul ajutor fiind acordat de echipa medicala Smurd care a ajuns tot pe jos cu echipa de prim raspuns a Salvamont Maramures.

Echipajul Smurd de la Targu Mures cu elicopterul a sosit in zona , a aterizat in vederea preluarii turistului si transportarea lui la spitalul judetean Maramures.

In acest moment turistul a fost stabilizat , imbarcat in elicopter si in este transportat la Spital misiunea incheindu-se.

Multumim colegilor de la Smurd, celor doua doamne medic si asistenta, STS ptr claritate si informare rapida, colegului nostru Adi David, seful comisiei aero al Salvamont Romania si echipajului elicopterului Smurd 340.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet