CORUIA
Pompierii baimareni au fost solicitati sambata in jurul orei 13.00 pentru a stinge un incendiu izbucnit la acoperisul unei case de locuit. Interventia a durat o ora si 20 de minute. Flacarile au distrus 30 metri patrati din acoperisul casei si din tavanul din lemn. Cauza izbucnirii focului: cosul de fum neprotejat termic fata de elementele combustibile din jur.

SACALASENI
Tot pompieri baimareni au fost solicitati sa intervina sambata in jurul orei 19.30 pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casa de locuit din localitatea Sacalaeni. Datorita interventiei prompte a pompierilor a ars doar funinginea de pe cosul de fum necuratat.

SIGHETU MARMATIEI
Pompierii sigheteni au fost chemati sambata la ora 20.00 pentru a stinge un incendiu izbucnit la cosul de fum al unui bloc situat pe strada Bogdan Voda din municipiu. A ars funinginea din cosul de fum necuratat. Interventia a fost finalizata in jurul orei. 22.50.

VISEU DE SUS
Pompierii de la Viseu de Sus au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperisul unui bloc situat pe strada 22 Decembrie din oras. Flacarile au distrus aproximativ 50 mp din acoperis invelit cu placi de azbociment. S-a intervenit cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, precum si cu un echipaj SMURD. Cauza izbucnirii focului: cosul de fum neprotejat termic fata de elementele combustibile.

SAPANTA
Un incendiu a fost semnalat astazi in jurul orei 15.30 la un adapost de animale situat vis-a-vis de Pichetul Politiei de Frontiera din Sapanta. La fata locului s-au deplasat echipajele pompierilor militari din Sighetu Marmatiei.

BAIA MARE
Un alt incendiu a fost anuntat sambata in jurul orei 15.45 pe strada Hornului din cartierul baimarean Ferneziu. Se pare ca un cos de fum a luat foc. Intervin pompierii Detasamentului Baia Mare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și