Sâmbătă, 29.10., pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au intervenit în localitatea Dragomirești, unde două clădiri ale cantonului silvic au fost cuprinse de flăcări. În urma incendiului a ars o magazie pe o suprafață de circa 40 de metri pătrați și o clădire în suprafață de 190 de metri pătrați.

Pompierii au intervenit cu două echipaje de stingere și un echipaj medical de prim ajutor S.M.U.R.D. Tot sâmbătă, pompierii băimăreni și vișeuani au stins câte un incendiu izbucnit la coșurile de fum ale unor locuințe. Din fericire a ars doar funinginea din interiorul coșurilor de fum.

Duminică, 30.10., la Vima Mică a avut loc un accident rutier în urma căruia au rezultat trei victime ( cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani) care au fost transportate la spital de către echipajele medicale S.M.U.R.D. și S.A.J.

Pompierii sigheteni au fost solicitați să intervină în Budești pentru a degaja dintr-o fântână corpul unei persoane.

Tot pompierii sigheteni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în cimitirul din Sighetu Marmației. În urma incendiului au ars 4 coroane și materiale plastice aflate pe un mormânt.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și