Astăzi, ca mulți dintre dumneavoastră, și nu mă refer doar la cei care au fost la vot, ci și la cei care nu au ieșit, după cele două săptămâni de campanie pentru turul II, dezamăgirea că Dan nu a intrat în runda finală este și mai mare. Mi-ați transmis asta mulți dintre voi. Avem doi candidați care nu au avut o confruntare directă, însă unul dintre ei va trebui să fie Președintele României.

Poate unii consideră că am ajuns în aceeași situație în care ne scăldăm de 30 de ani, că am fi puși să alegem răul cel mai mic. Chiar și așa, tot merită să mergem duminică la vot. Răul cel mai mic e alternativa la răul cel mare. Din deziluzie, nu putem lăsa țara pradă „răului cel mare”!

„Nu întreba ce poate face țara pentru tine, ci întreabă ceea ce poți face tu pentru ea”. Duminică voi da un răspuns, prezentându-mă la vot. Votez Klaus Iohannis, cel care, în mod evident merită votul nostru, în detrimentul candidatului PSD, Viorica Dăncilă. Votez Klaus Iohannis, nu votez PNL. Cu un vot poți face multe pentru țară.


Vicepreședinte Camera Deputaților, Vlad Emanuel Duruș, deputat USR Maramureș

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și