Eleva Colegiului Național "George Coșbuc" Năsăud mergea pe Bulevardul Grănicerilor, în Năsăud, când a fost accidentată grav de o autoutilitară.

"Conform primelor verificări, un autoturism care circula pe direcția Năsăud-Rebrișoara, condus de un tânăr de 20 de ani, din Feldru, a fost acroșat de o autoutilitară, condusă, pe aceeași direcție, de un tânăr de 19 ani, din Ilva Mare.

În urma impactului, autoutilitara a ieșit în afara părții carosabile, unde a surprins și accidentat o tânără de 18 ani, din Rebrișoara, care circula, în calitate de pieton, pe acostament", a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Fata de 18 ani a fost găsită de echipajele medicale cu o fractură deschisă la picior, fractură de humerus și traumatism cranian și facial.

Ioana Petrehuș are nevoie de sânge

Din cauza stării grave, Ioana a fost transportată la o clinică de specialitate din Târgu Mureș, cu un elicopter SMURD, scrie bistriteanul.ro.

Acum, tânăra are nevoie de sânge, iar apropiații au făcut un apel pe Facebook pentru a o ajuta pe fată. Cei care pot dona sânge, indiferent de grupă, o pot face la Centrul de Transfuzii Bistrița-Năsăud, condiția fiind să îi precizeze numele: Ioana Maria Petrehuș.Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și