Din nefericire, diagnosticul lui Ionuț este destul de complex și descurajator: paralizie cerebrală infantilă stadiul III GMFCS, stadiul III MACS, terapareză formă spastic-diskinetică, retrad psihic și de limbaj, epilepsie. Însă părinții lui Ionuț, Ileana și Ghiță Dobroschi, nu sunt descurajați și duc această luptă, alături de Ionuț, de peste 7 ani...

Spitalul si centrele de recuperare sunt pentru familia Dobroschi a doua lor casă. Ionuț a avut 4 operații și trebuie să urmeze sesiuni de recuperare, de câte 2 săptămâni în fiecare lună, la Alba Iulia. Fiecare sesiune implică costuri de aproximativ 3.000 de lei. Pentru că familia nu reușeste să câștige acești bani, Ionuț nu poate să meargă la recupereare decât o dată la 3 luni.

E foarte important că în urma sesiunilor de recuperare, Ionuț face progrese vizibile. Acum, pentru el există o șansă enormă, ca în cadrul Centrului Medical ESSENTIS din Barcelona, unde este programat în data de 28 Februarie 2016.

Am decis să demarăm această campanie, pentru a strânge suma de 3.500 de EURO necesară deplasării și spitalizării lui Ionuț.

Pentru că merită. Pentru că e un luptător. Pentru că noi, cei sănătoși, putem să îi oferim această șansă!

DONAȚIILE SE POT FACE CU CARD BANCAR SAU PRIN ORDIN DE PLATĂ, accesând site-ul https://destine.sprijina.ro/cauze/luptatori-alaturi-de-ionut, dând clic pe SURSA ARTICOL (colț stânga sus, sub titlu).

Donațiile se pot face și în următoarele conturi bancare deschise la CEC Bank:

CONT ÎN LEI: RO43 CECE MM25 30RON 0680 875

CONT ÎN EURO: RO90 CECE MM25 C1EUR 0680 876. Cod SWIFT CECEROBU

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet