Este vorba despre agent principal de poliţie BUD MARIUS-IOAN şi agent principal de poliţie MIHUȘ IONUȚ-RADU, din cadrul Poliţiei Oraşului Seini, care au primit „Mulţumiri scrise” pentru implicarea în prinderea, identificarea și reținerea autorului infracțiunii de tentativă de omor comise pe raza judeţului Bistrița-Năsăud în data de 14.04.2018.

Agent șef adjunct de poliţie ȚIȚOC ALIN-CIPRIAN şi agent șef adjunct de poliţie CORNEA ADRIAN-IOAN, din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Grupa Canină au primit „Mulţumiri scrise” şi au fost felicitaţi pentru profesionalismul dovedit în acțiunile de identificare a autorilor unor infracțiuni de furt.

De asemenea, agent de poliţie AUGUSTIN LAURA-ANAMARIA şi agent principal de poliţie BELLA VIOLETA-PANSELUȚA au fost felicitate pentru rezultatele foarte bune obţinute la etapa finală a Campionatului de UNIFIGHT al Ministerului Afacerilor Interne, ediţia 2018.

Pe lângă aprecierile primite din partea conducerii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, aceştia vor fi recompensaţi financiar de către Corpul Naţional al Poliţiştilor – Consiliul Teritorial Maramureş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și