Lalu pune sub semnul întrebării şi telefonul suspect primit de mama Alexandrei, în care un bărbat îi spune că este ginerele său şi că a plecat cu Alexandra în altă ţară.

"Eu am un dubiu. De unde aveţi certitudinea că Dincă a sunat-o pe mama Alexandrei? Nu avem nicio dovadă deocamdată. Apare un telefon către mama Alexandrei. Deocamdată, organele de anchetă nu au confirmat că Gheorghe Dincă a dat acest telefon.

Însă, după imaginile pe care le-aţi prezentat, plecarea de la Caracal, sosirea la ora 10:00 în Craiova, rentoarcerea de la Craiova în jurul orei 12:00, pe mine mă face să cred că Dincă nu se afla în momentul în care Alexandra comunica la 112 "Vine, vine criminalul!". Cred că a venit altcineva în acel domiciliu şi nu Dincă pentru că, pe imagini, îl aveţi la 12:01 în altă locaţie. Deci nu putea să fie, în momentul în care era în conversaţie cu 112, Dincă în domiciliul său. Clar a venit altcineva când Alexandra se afla în dialog cu ofiţerul. Nu pot să spun de criminal, că nu ştiu dacă Alexandra este moartă.

Eu spun că la momentul în care Alexandra, la ultima conversaţie, susţine că "vine, vine" a fost o altă persoană pentru că îl aveţi pe imagini la 12:01 în altă locaţie", a spus avocata Cornelia Lalu, în emisiunea lui Denise Rifai.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet