Potrivit cotidianului german Bild, varianta reală a modului în care s-a produs accidentul este cu totul alta decât ce s-a vehiculat până acum. Michael Schumacher a ieşit pe pârtie alături de fiul său Mick şi de un grup de prieteni.

La un moment dat, fiica unui prieten a căzut pe un versant, iar Schumacher a părăsit grupul şi a ieşit de pe pârtie din dorinţa de a o ajuta. Fostul campion a ajuns astfel între cele două pârtii, într-o zonă plină de pietre, iar apoi a pierdut controlul şi s-a lovit la cap.

Varianta jurnaliştilor germani este susţinută de altfel şi de managerul lui Schumacher, Sabine Kehm. "Cei care se aflau alături de Schumacher mi-au spus că schiau pe o pantă normală. Un prieten al acestuia a căzut, iar Michael s-a dus să-l ajute să se ridice. El a continuat apoi să schieze şi când a ajuns în zona dintre cele două pârtii, care nu era amenajată, el s-a lovit probabil de o stâncă pe care nu ar fi văzut-o", a spus aceasta.

Tragedia a avut loc duminică, pe 29 decembrie, în Alpii Francezi unde Schumacher deţine şi o cabană. După accident, fostul campion a fost dus la clinica din Grenoble, unde a ajuns în comă. A suferit două operaţii pe creier, iar medicii s-au temut de ce e mai rău iniţial.

Ulterior, starea lui Scumacher s-a ameliorat, dar medicii avertizează că pericolul nu a trecut şi refuză să facă pronosticuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet