Mai precis, Zetea afirma ca echipaje ale celor doua institutii s-au legat, printre altele, de uzura bucsilor sau a rotulelor unor masini, in conditiile in care DN18 este cel mai prost drum national din Romania.

“Am primit azi cateva semnale ingrijoratoare din zona Borsa. Un echipaj mixt ISCTR si Politia Rutiera au procedat cu manie proletara la verificarea participantilor la trafic. Starea generala de sanatate a masinilor, inspectiile tehnice periodice, dar mai ales uzura bucsilor sau rotulelor au prezenatat un deosebit interes pentru respectabilele organe de control.

Apoi ma scuzati ca ma bag acolo unde Consiliul Judetean Maramures nu are atributii, dar totusi nu pot sa nu iau atitudine fata de un abuz evident: sa controlezi uzura bucsilor pe DN 18 (cel mai prost drum national din Romania) este ca si cum ai fluiera in biserica dragi slujbasi ai Statului Roman! Haideti totusi cu totii sa ne respectam fisa postului si sa ne facem datoria pentru care am fost angajati, dar sa intelegem ca suntem angajati pentru a ajuta cetatenii si nu institutiile!!! (este o mare diferenta intre cele doua)”, a spus Gabriel Zetea pe Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet