Acțiunile prevăzute în acest document de lucru sunt menite să sprijine copiii și părinții, prin specialiști ai CJRAE Maramureș, pentru a gestiona mai ușor această perioadă în care au nevoie de îndrumare, sprijin emoțional și consiliere.

ISJ Maramureș, prin intermediul CJRAE Maramureș, pune la dispoziție zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-16:00, două linii telefonice de consiliere psihopedagogică, destinate elevilor, profesorilor și părinților. La cele două numere de telefon - 0738923498 și 0738897491 - vor răspunde doi consilieri școlari din cadrul CJRAE Maramureș. Aceste numere sunt afișate pe site-ul www.isjmm.ro și pe www.cjraemm.ro .

Pentru consilierii școlari și pentru logopezi, asistent social, psiholog clinician SEOSP din cadrul CJRAE Maramureș, părinții și cadrele didactice pot suna la telefoanele 0784209385 (pentru asistentul social – informații depunere dosare COSP online la adresa de e-mail seospmm@yahoo.com) și 0738927000 (pentru psiholog clinician SEOSP – programarea preșcolarului/elevului, de către părinte, pentru efectuarea evaluării psihologice online, la email seospmm@yahoo.com).

Elevii, părinții și cadrele didactice pot obține consiliere on-line de la consilierul școlar alocat unității de învățământ unde învață elevul/copilul, accesând site-ul https://www.cjraemm.ro/consiliere-online . De asemenea, profesorii consilieri școlari din cadrul cabinetelor școlare organizează webinarii live pentru profesori și părinți.

În contextul actual, pentru a veni în sprijinul elevilor și al cadrelor didactice, consilierii școlari vor participa și la orele de dirigenție online. Complementar, CJRAE Maramureș va organiza și sesiuni online pentru profesorii diriginți, dar și pentru părinți, menite să ofere sprijin în eforturile de gestionare a diferitelor situații cu care se pot confrunta în această perioadă.
Educația continuă!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și