La ora 13:44, în Tăuții de Sus, pe strada Forestierului a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a rămas încarcerată. La fața locului s-au deplasat militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri Baia Mare cu autospeciala de descarcerare și Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul S.M.U.R.D. Baia Mare. După ce victima a fost descarcerată, echipajul S.M.U.R.D. i-a acordat îngrijiri medicale și a transportat victima la spital.

Pe strada Morii din Târgu Lăpuș a izbucnit un incendiu la acoperișul unei case. La fața locului s-au deplasat militarii Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș. Flăcările au distrus circa 5 metri pătrați de acoperiș din lemn.

Spre seară, în Baia Mare, pe strada Petofi Sandor a izbucnit un incendiu tot la acoperișul unei case. Militarii Detașamentului Baia Mare s-au luptat cu flăcările aproximativ două ore jumătate. A existat pericolul ca focul să se extindă la întreaga mansardă, care era din lemn. Au ars circa 20 de metri pătrați de acoperiș din lemn acoperit cu ondulin și aproximativ 10 metri pătrați de lambriuri din lemn. Cel mai probabil, focul a pornit de la coșul de evacuare al fumului care nu era protejat corespunzător fața de materialele combustibile ale acoperișului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet