Cei trei români au fost opriți de polițiști zilele trecute, pe autostrada A28, pe teritoriul provinciei Pordenone. Ei călătoreau la bordul unui autoturism înmatriculat în România.

În urma verificărilor efectuate, agenții au constatat că aceștia se întorceau din România, iar cei doi pasageri nu aveau declarația pe propria răspundere prin care trebuiau să justifice motivul intrării pe teritoriul italian și pe care aveau obligația să o predea șoferului la plecarea din țară. În plus, aceștia nu au anunțat nici oficiul ASL în legătură cu întoarcerea în Italia pentru a intra în izolăre la domiciliu, așa cum prevede legea în vigoare.

Potrivit publicației ilfriuli.it, cei doi pasageri au fost amendați fiecare cu suma de 533 euro, în timp ce șoferul a fost amendat cu suma de 1066 euro. Șoferul nu doar că nu îndeplinea aceleași condiții pentru care au fost amendați pasagerii săi, însă nu era la prima abatere de acest gen.

Italia - Trei români care se întorceau din țară, AMENDAȚI cu peste 2.000 euro. Nu aveau declarația pe propria răspundere și n-au anunțat ASL

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet