Iulia a dispărut in data de 12 februarie a.c., pe drumul spre şcoală. De la staţia de metrou Eroilor, fetiţa trebuia să ia o maşină până la Cişmigiu, unde este liceul în care învaţă. De fiecare dată când ajungea la şcoală, Iulia îi trimitea un SMS mamei ei, să o anunţe că e bine insa in acea zi, acel SMS n-a mai venit.

Adrian Vlaicu, director marketing CFR, a declarat, pentru REALITATEA TV: "Fata a fost depistată de personalul de tren, când s-au făcut reviziile legitimaţiilor de călătorie. După Paşcani au mai făcut un control, au ţinut-o sub supraveghere şi s-au convins că este ea şi au sunat la 112, care şi-a făcut datoria imediat".

"Era îmbrăcată în haine bisericeşti, de aceea le-a fost greu să o identifice. Şi-a schmbat hainele, este evident. Vă pot spune că biletul său de tren costă în jur de 100 de lei şi că biletul său era în ordine, pe ruta Suceava-Bucureşti", a mai explicat Adrian Vlaicu.

"Era o călătoare liniştită, cuminte, la locul său...stătea liniştită", a mai declarat reprezentantul CFR.

Conform unor surse, citate de Mediafax, tânăra şi-ar fi sunat mama în cursul zilei de sâmbătă, plângând, şi a rugat-o s-o ierte. Iulia Ionescu i-ar mai fi spus mamei că se întoarce acasă din pelerinaj.

IULIA IONESCU ar fi fost condusă la gară, în Suceava, de către un preot.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet