În urma activităţilor de cercetare şi investigare desfăşurate de poliţiştii maramureşeni, au fost identificaţi şase bănuiţi de comiterea a tot atâtea furturi.

Un băimărean în vârstă de 29 de ani şi un sighetean de 19 ani sunt cercetaţi pentru comiterea de furturi din societăţi comerciale, trei bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 34 şi 55 de ani, sunt bănuiţi că ar fi sustras bunuri din locuinţe de pe raza localităţilor Baia Mare, Bocicoiu Mare şi Vicea iar un bărbat de 59 de ani a fost prins
în flagrant de poliţişti în timp ce sustrăgea ţeavă de polietilenă folosită la efectuarea lucrărilor de aducţiune a apei potabile pa raza localităţii Cupşeni.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale a bănuiţilor.

Exemplu:

Un sighetean a sesizat poliţia că, în noaptea de 28/29 septembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un salon de înfrumuseţare de unde au sustras mai multe bunuri, în valoare totală de 2 500 de lei.

La câteva zile de la reclamarea faptei, poliţiştii au identificat un tânăr de 19 ani, cunoscut cu antecedente penale, care este bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50% şi restituit părţii vătămate.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi prezentat instanţei care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și