Vineri, 16 octombrie a.c., între orele 16.00-18.00, Asociaţia pentru Dezvoltare prin Educaţie, Informare şi Susţinere - D.E.I.S., cu sediul în Baia Mare, propune cetăţenilor un eveniment cultural prin prezentarea unei piese de teatru în aer liber, spectacol de muzică şi expoziţie de fotografie, în cadrul proiectului "Cultura - o stare de spirit", finanţată de Consiliul Judeţean Maramureş. Evenimentul va avea loc în Parcul Mara, organizatorul estimând participarea unui număr de 100 spectatori. Acelaşi eveniment s-a desfăşurat luni, 12 octombrie a.c., în Centrul Vechi – Piaţa Libertăţii.

Vineri, 16 octombrie a.c., între orele 18.00-20.30, în Piaţa Revoluţiei din Baia Mare, Asociaţia Diecezane Caritas Greco Catolic Maramureş organizează o acţiune de solidaritate faţă de problemele comunitare, constând în aprinderea unor lumânări şi susţinerea unui concert de către voluntari, fără a se amenaja o scenă. La acest eveniment organizatorul preconizează participarea a 300 persoane, în funcţie de condiţiile meteo.

Sâmbătă, 17 octombrie a.c., între orele 15.00-17.00, stadionul din localitatea Săsar va fi gazda meciului de fotbal masculin dintre echipele A.C.S. Fotbal Club Comuna Recea şi C.S. Unirea Dej, din cadrul Ligii a III-a, etapa a VIII-a. La această competiţie se preconizează participarea a 300 de susţinători microbişti.

Duminică, 18 octombrie a.c., de la orele 11.00, pe Stadionul "Lascăr Ghineţ" din Baia Mare se va desfăşura meciul de rugby dintre echipele C.S.M. Baia Mare şi Universitatea Cluj, meci din cadrul Superligii CECBank. La această competiţie se preconizează participarea a 500 de spectatori.

Tot duminică, 18 octombrie a.c., începând cu orele 16.00, la Sala Sporturilor "Lascăr Pană" din Baia Mare se va desfăşura meciul international de handbal masculin dintre echipele H.C.M. Minaur Baia Mare şi H.C. Metalurg - Macedonia, din cadrul Ligii Campionilor la handbal masculin. La această competiţie organizatorul preconizează participarea unui număr de 1.500 spectatori.

Manifestările în spaţiul public prezintă un nivel scăzut al riscurilor şi vulnerabilităţilor la adresa ordinii publice, din punct de vedere al numărului de participanţi şi al gradului de afectare a spaţiului public reţinând atenţia, în principal, manifestările cultural-artistice organizate, preponderent, la sfârşit de săptămână.

În vederea respectării legalităţii prin acţiuni continue şi eficiente, care combină acţiunile preventive cu cele de combatere a faptelor antisociale, Jandarmeria Maramureş în cooperare cu efective din cadrul I.P.J. Maramureş şi în colaborare cu alte instituţii, va acţiona şi în domeniul menţinerii ordinii şi siguranţei publice pe raza judeţului prin sistemul integrat de patrule mixte, patrule de jandarmi, echipe / patrule de intervenţie operativă şi echipe de specialişti.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și